Προϊόντα Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας

Κορυφαίες επιδόσεις

Τα Προϊόντα Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας της INTERBETON, επικυρώνουν τη μακρά παράδοση καινοτομιών της εταιρίας.

Στο Κεντρικό Ερευνητικό Εργαστήριο της INTERBETON σχεδιάζουμε, μελετούμε και αναπτύσσουμε Προϊόντα Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας που πληρούν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών όπως σκυρόδεμα υψηλής αντοχής και συνεκτικότητας, διαπερατό, υπέρρευστο, σειρά αρχιτεκτονικών σκυροδεμάτων και πολλά άλλα, προσφέροντας έξυπνες λύσεις με μοναδικά αποτελέσματα από πλευράς υφής, όψης και αισθητικής.

Παράγονται και διατίθενται από τις υπερσύγχρονες, πλήρως αυτοματοποιημένες μονάδες σκυροδέματος της INTERBETON, οι οποίες είναι εξοπλισμένες, με υπερσύγχρονα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας.

Οι κορυφαίες επιδόσεις τους αναγνωρίζονται από τους ειδικούς, επιβεβαιώνοντας και ενισχύοντας τον ηγετικό ρόλο της Εταιρίας στον κλάδο του έτοιμου σκυροδέματος στην ελληνική αγορά.

Αρχιτεκτονικά σκυροδέματα CONCREATE™

Τα αρχιτεκτονικά σκυροδέματα Concreate™ αποτελούν μία έξυπνη, δημιουργική και αξιόπιστη πρόταση τns INTERBETON για κατασκευές με ιδιαίτερα υψηλή, απαιτητική αισθητική και ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Ειδικά σκυροδέματα

Η INTERBETON διαθέτει ένα ευρύ φάσμα Ειδικών Σκυροδεμάτων, προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρουν έξυπνες λύσεις για κάθε κατασκευή, με ευελιξία στην εφαρμογή και εξαιρετική ανθεκτικότητα στο χρόνο και στις περιβαλλοντικές συνθήκες.