Σχετικά με εμάς

Παραγωγή καινοτόμων, κορυφαίων προϊόντων του κατασκευαστικού κλάδου

Η ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε., (ΙΔΥ) θυγατρική του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα, διακρίνεται από το 1977 για την παραγωγή καινοτόμων, κορυφαίων προϊόντων του κατασκευαστικού κλάδου. Η Εταιρία, η οποία λειτουργεί διαχρονικά με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, τους συνεργάτες της και την ευρύτερη κοινωνία, αποτελεί την καθετοποιημένη δραστηριότητα του Ομίλου με αντικείμενο την παραγωγή, μεταφορά και εμπορία ετοίμου σκυροδέματος και λατομικών προϊόντων, καθώς και στην εξόρυξη βιομηχανικών ορυκτών, όπως γύψου και ποζολάνης, στην Ελλάδα.

Με ένα δίκτυο 29 μονάδων παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος και 13 λατομεία και ορυχεία στην Ελλάδα (2022), έχουμε τη χαρά και την τιμή να ηγούμαστε επί σειρά ετών στους συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας.

Επιχειρούμε με σύγχρονα υψηλά επιχειρηματικά πρότυπα, φροντίζοντας για τη συνεχή βελτίωση των λειτουργικών πρακτικών και τη διασφάλιση της τεχνολογικής, παραγωγικής και ποιοτικής υπεροχής μας. Όλες οι μονάδες παραγωγής μας είναι πιστοποιημένες με τις πλέον έγκυρες και αυστηρές πιστοποιήσεις –γεγονός που εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Ομίλου ΤΙΤΑΝ για το περιβάλλον, εργαζόμαστε για τη διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεών μας. Εφαρμόζουμε τις πλέον καινοτόμες μεθόδους για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που συνδέονται με τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας στο τοπίο, το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Μεταξύ άλλων, ακολουθούμε πάγια τακτική ανακύκλωσης των επιστρεφόμενων ποσοτήτων εξαιτίας περίσσειας παραγγελιών και φροντίζουμε για την αποκατάσταση και ανάπλαση των λατομείων μας. Όλες οι δραστηριότητές μας εμπνέονται από τις αξίες και τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Υποστηρίζουμε έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες με προσφορά δομικών υλικών για την κατασκευή σχολείων, εκκλησιών και άλλων κοινωφελών έργων, με οικονομικές ενισχύσεις, αλλά και με τη διάθεση προσωπικού και μηχανημάτων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως πυρκαγιές κ.ά.

Οι έμπειροι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της INTΕRBETON. Για περισσότερα από 45 χρόνια επενδύουμε συστηματικά στην κατάρτιση τους και διαμορφώνουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ασφάλεια και δέσμευση στις εταιρικές αξίες. Οι άνθρωποί μας είναι ένας ακόμα λόγος που απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού κατασκευαστικού κλάδου.