Αρχιτεκτονικά σκυροδέματα CONCREATE™

Κατασκευές με ιδιαίτερα υψηλή, απαιτητική αισθητική και ανθεκτικότητα

Τα αρχιτεκτονικά σκυροδέματα Concreate™ αποτελούν μία έξυπνη, δημιουργική και αξιόπιστη πρόταση τns INTERBETON για κατασκευές με ιδιαίτερα υψηλή, απαιτητική αισθητική και ανθεκτικότητα στο χρόνο. Προσφέρουν εξαιρετική σχεδιαστική ελευθερία στους αρχιτέκτονες μηχανικούς και σημαντικά περισσότερες δυνατότητες έκφρασης από αυτές που παρέχουν συνήθως τα έτοιμα σκυροδέματα, δηλαδή τα πλέον διαδεδομένα δομικά υλικά.

Tα Concreate™ είναι 100% ανακυκλώσιμα, ενώ σε συγκεκριμένες μονάδες σκυροδέματος η παραγωγή τους μπορεί να περιλαμβάνει και αδρανή από ανακύκλωση επιστροφών και απορρίψεων σκυροδέματος, δίνοντας έτσι βέλτιστες λύσεις σε έργα με αυξημένες απαιτήσεις βιοκλιματικού σχεδιασμού ή έργα που διεκδικούν πιστοποίηση από διεθνή οικοσυστήματα κτιρίων, όπως τα LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) και BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

INTERTOP Exposed

Ιδανικό για την κατασκευή εξωτερικών χυτών δαπέδων υψηλής αισθητικής σε ανοικτούς χώρους με φυσική τελική επιφάνεια.

INTERTOP Textura

Προορίζεται για την κατασκευή ανθεκτικών στο χρόνο εξωτερικών χυτών δαπέδων υψηλής αισθητικής, σε χώρους με αδρή τελική επιφάνεια.

LUMINA & LUMINA Color

Ιδανική επιλογή για την κατασκευή ανεπίχριστων (εμφανών) στοιχείων σκυροδέματος υψηλής αισθητικής.

OPTIMA

Συνδυάζει την τεχνολογική υπεροχή του αυτοσυμπυκνούμενου σκυροδέματος με τη δυνατότητα γλυπτικής διαμόρφωσης σχημάτων και επιφανειακών υφών.

ECOPAVE BGM

Προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για δημιουργία ή και αποκατάσταση διαδρομών κίνησης πεζών, συνδυασμένων αρμονικά με τη φυσική εικόνα του περιβάλλοντα χώρου.