Νέα & Ανακοινώσεις

INTERBETON: Με πλήρως ανανεωμένο site στην ελληνική αγορά

25 Οκτωβρίου 2023

Ολικός ανασχεδιασμός για το εταιρικό site της θυγατρικής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ

Νέο, ανανεωμένο εταιρικό site παρουσιάζει η ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ Δομικά Υλικά Α.Ε., θυγατρική του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο πληροφοριών για τους πελάτες και τους συνεργάτες της Εταιρίας.

Ο ανασχεδιασμένος ιστότοπος, https://interbeton.gr/, ξεναγεί τους επισκέπτες του στη φιλοσοφία και τις δραστηριότητες της INTERBETON, με έναν τρόπο εύχρηστο και φιλικό. Μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες απεικονίζονται εμβληματικά έργα υποδομής και εφαρμογές των προϊόντων της Εταιρίας. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται τόσο τα κλασικά όσο και προϊόντα Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας, Αρχιτεκτονικά Concreate™ και Ειδικά Σκυροδέματα. Πρόκειται για καινοτόμες προτάσεις και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν προηγμένες, έξυπνες λύσεις για κάθε κατασκευή με ευελιξία στην εφαρμογή, εξαιρετική ανθεκτικότητα στο χρόνο και στις περιβαλλοντικές συνθήκες και με ορίζοντα βιωσιμότητας.

Αξιοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία και έναν διαδραστικό σχεδιασμό, με το νέο site η INTERBETON αποκτά πλέον ένα δυναμικό και ταυτόχρονα φιλικό ψηφιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ενεργή αλληλεπίδραση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη –πελάτες, συνεργάτες και επισκέπτες.

Έτσι, οι άνθρωποι του κλάδου μπορούν να έχουν εύκολα και ξεκάθαρα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και οι οποίες τεκμηριώνουν την υπεροχή της INTERBETON:

  • Αξιοπιστία που απορρέει από τη μακρόχρονη ιστορία της και επιβραβεύεται συστηματικά από πιστοποιήσεις έγκυρων φορέων.
  • Εμπειρία και διαρκής επένδυση στην τεχνογνωσία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που προορίζονται για έργα ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων.
  • Εξυπηρέτηση των πελατών, την οποία εγγυώνται το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, αλλά και μετά.
  • Προϊόντα που ανταποκρίνονται στις πλέον σύγχρονες περιβαλλοντικές και λειτουργικές προδιαγραφές του κατασκευαστικού κλάδου.

Τη νέα ιστοσελίδα σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρία Schema με σημαντική εμπειρία στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και τη δημιουργία ψηφιακών έργων.

Η ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ Δομικά Υλικά Α.Ε., από το 1977 παράγει κορυφαία, καινοτόμα προϊόντα για τον κλάδο των κατασκευών, ενσωματώνοντας την καθετοποιημένη δραστηριότητα του ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία ετοίμου σκυροδέματος και λατομικών προϊόντων, καθώς και την εξόρυξη βιομηχανικών ορυκτών. Διαθέτει 29 μονάδες παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος και 13 λατομεία και ορυχεία, καθώς και το μεγαλύτερο στόλο οχημάτων μεταφοράς και άντλησης σκυροδέματος.