Η INTERBETON Platinum Sponsor στο 19ο The Red Meeting Point
Στις 5 και 6 Μαΐου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών το 19ο The Red Meeting Point (Ered Business Forum 2026) ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τον κλάδο του real estate και των σύγχρονων κατασκευών. Η INTERBETON συμμετείχε ως Platinum Sponsor, συμβάλλοντας ενεργά στον διάλογο για τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον του δομημένου περιβάλλοντος.
Στο πλαίσιο του forum, ο Γρηγόρης Νικήτας, Marketing Manager του TITAN, συμμετείχε στο πάνελ “Bytes, Buildings & Billions: Inside Data Center Investing”, όπου η συζήτηση εστίασε στον ρόλο του ενσωματωμένου άνθρακα ως βασικού παράγοντα βιωσιμότητας για τα data centers, καθώς και στη σημασία των δομικών υλικών στην απρόσκοπτη λειτουργία των κτιρίων και στη μείωση ρίσκου, ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού.
Ο Γεράσιμος Βουκελάτος, Product Marketing Manager Ready Mix, συμμετείχε στο πάνελ “Next-Gen Logistics Portfolio Management”, όπου αναδείχθηκε η σημασία των δαπέδων ως κρίσιμου λειτουργικού στοιχείου για τις εγκαταστάσεις logistics. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε λύσεις που περιορίζουν τις ανάγκες συντήρησης και μειώνουν το downtime, ενώ ανέδειξε την ανάγκη μετάβασης από την αξιολόγηση του αρχικού κόστους στο συνολικό κόστος κύκλου ζωής, με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο.
Μέσα από τη συμμετοχή της στο 19ο The Red Meeting Point, η INTERBETON επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως αξιόπιστου συνεργάτη για έργα υψηλών απαιτήσεων. Με τεχνική γνώση, καινοτόμες λύσεις και έμφαση στη μακροχρόνια αξία, συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση πιο ανθεκτικών, αποδοτικών και βιώσιμων κατασκευών.