Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημέρωση για καινοτόμα σκυροδέματα

16 Ιουνίου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εσπερίδα που διοργάνωσε η ΙINTERBETON Δομικά Υλικά Α.Ε. στην Πάτρα, με θέμα «Λύσεις Αξίας με Καινοτόμα Σκυροδέματα» Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του Τεχνικού και Κατασκευαστικού κλάδου, αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον για τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της INTERBETON.

Εκ μέρους της INTERBETON απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Περιφέρειας Έτοιμου Σκυροδέματος Δυτικής Ελλάδος κ. Σωκράτης Σπυράτος. Την παρουσίαση των πεδίων εφαρμογής και των πλεονεκτημάτων των καινοτόμων προϊόντων έκανε ο Υπεύθυνος Τομέα Σκυροδέματος Αχαίας της ΙINTERBETON κ. Κώστας Αποστολόπουλος, μαζί με τον υπεύθυνο Marketing των Κλάδων Αδρανών και Έτοιμου Σκυροδέματος κ. Γρηγόρη Νικήτα.

Διευκρινήσεις επί τεχνικών θεμάτων έδωσε ο Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας και Σχεδιασμού Νέων Προϊόντων του Κλάδου Έτοιμου Σκυροδέματος κ. Κώστας Γεωργίου, Διπλ. Πολ. Μηχανικός, μέλος της συντακτικής επιτροπής ΚΤΣ-97 και της ομάδας εργασίας ΕΛΟΤ για τη σύνταξη του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 206-1.

Οι εισηγήσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον του ακροατηρίου, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές ερωτήσεις και μεγάλη συζήτηση για όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν, ενώ φάνηκε έντονα η διάθεση των συμμετεχόντων για αναζήτηση νέων τυποποιημένων προϊόντων που θα δίνουν αξιόπιστες λύσεις σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Η εκδήλωση επιβεβαίωσε τον ηγετικό ρόλο της ΙΔΥ στην αγορά της Αχαΐας, αλλά και τους δεσμούς της με τον  τεχνικό κόσμο της περιοχής.