Νέα & Ανακοινώσεις

Εκπαίδευση στον ασφαλή χειρισμό αντλιών

2 Δεκεμβρίου 2008

Η Διεύθυνση Έτοιμου Σκυροδέματος της INTERBETON Δομικά Υλικά Α.Ε.. διοργάνωσε τρία σεμινάρια “χειριστών αντλιών σκυροδέματος” σε Κω και Θεσσαλονίκη. Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με αντιπρόσωπο μεγάλης εταιρίας κατασκευής αντλιών σκυροδέματος.

Τα σεμινάρια αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο του κύκλου εκπαιδεύσεων ασφαλούς χειρισμού αντλιών σκυροδέματος και απευθύνονται σε χειριστές και βοηθούς αντλιών, εργαζόμενους αλλά και εργολάβους της INTERBETON, καθώς και στους Τεχνικούς Υπεύθυνους και Τεχνικούς Ασφαλείας και Συντήρησης της Εταιρίας.

Παρουσιάσθηκαν θέματα Τεχνολογίας Αντλιών Σκυροδέματος και Θέματα Ασφάλειας, τα οποία περιελάμβαναν φωτογραφίες, βίντεο, διαγράμματα με ασφαλείς και ανασφαλείς συνθήκες εργασίας, όπως και περιπτώσεις ατυχημάτων σε αντλίες σκυροδέματος.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 80 άτομα που προέρχονταν από τις Περιφέρειες Μακεδονίας & Δωδεκανήσου και τους Τομείς Μαγνησίας και Φθιώτιδας της INTERBETON. Τις παρουσιάσεις ακολούθησε πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικά θέματα επί αντλίας σκυροδέματος. Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκαν εγχειρίδια ασφάλειας από την INTERBETON.