Νέα & Ανακοινώσεις

Εκπαίδευση αμυντικής οδήγησης, Ρόδος 16.9.2006

26 Σεπτεμβρίου 2006

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, πιστός στο κοινωνικό του έργο και τους αρχές τους Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για την Ασφάλεια και την Υγεία τους χώρους εργασίας και με δεδομένη την πρωταρχική αξία που έχει για την εταιρεία η Ασφάλεια και η Υγεία εργαζομένων και συνεργατών, ξεκινά την υλοποίηση Προγράμματος Εκπαίδευσης Αμυντικής Οδήγησης, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς τους εταιρείας, υπαλλήλους και συνεργάτες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου ξεκίνησε το Σάββατο 16/09/2006 στον τομέα Ρόδου τους INTERBETON Δομικά Υλικά Α.Ε. έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Olympic Palace και το παρακολούθησαν 30 εργαζόμενοι και συνεργάτες τους εταιρείας. Εισηγητής ήταν ο κ. Νικόλαος Μπάκας τους εταιρείας Q & S, ενώ παραβρέθηκε και ο Τεχνικός Ασφάλειας τους εταιρείας κ. Λεωνίδας Πετρουγάκης. Παρών κατόπιν πρόσκλησης τους εταιρείας, ήταν και ο Υποδιοικητής τους Τροχαίας Ρόδου κ. Γεώργιος Στέργου. Ο κ. Στέργου παίρνοντας το λόγο στο βήμα του σεμιναρίου για να απευθύνει τον χαιρετισμό του, συνεχάρη την εταιρεία για αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία στο ιδιαίτερα ευαίσθητο για τη χώρα τους θέμα τους Οδικής Ασφάλειας. Τόνισε ότι παρόμοιες προσπάθειες, που έχουν στόχο την προαγωγή τους Ασφαλούς Οδήγησης και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, θα έχουν πάντα τη στήριξη τους υπηρεσίας του. Στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε τους κύριες αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων, τονίζοντας τους ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στο τουριστικό νησί του Ρόδου.

Το ενδιαφέρον του ακροατηρίου ήταν μεγάλο και κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης δημιουργήθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ εισηγητή και συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αμυντικής Οδήγησης θα συνεχιστεί τους υπόλοιπες περιοχές τους Ελλάδας που δραστηριοποιείται η εταιρεία INTERBETON Δομικά Υλικά Α.Ε. του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, με επόμενους σταθμούς τους τομείς Λαμίας και Βόλου.