Νέα & Ανακοινώσεις

Εκπαίδευση αμυντικής οδήγησης, Λαμία και Βόλος

23 Σεπτεμβρίου 2006

Το Σάββατο 23/09/2006 πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια Αμυντικής Οδήγησης στους τομείς Μαγνησίας και Φθιώτιδας. Έλαβαν χώρα στη Λαμία, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου και στον Βόλο στο ξενοδοχείο Volos Palace και συμμετείχαν αντίστοιχα 15 και 30 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας. Εισηγητής στο σεμινάριο του Βόλου ήταν ο κ. Νικόλαος Μπάκας, ενώ στη Λαμία ο κ. Παναγιώτης Αθανασίου, της εταιρείας Q & S και οι δύο. Κατόπιν πρόσκλησης της εταιρίας, παρών στο σεμινάριο της Λαμίας ήταν και ο κ. Μπράνης, από την τοπική υπηρεσία της Τροχαίας Εθνικών Οδών.

Ο κ. Μπράνης, συνεχάρη την εταιρία για αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία στο ιδιαίτερα ευαίσθητο για το οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας (πέταλο Μαλιακού) θέμα της Οδικής Ασφάλειας. Τόνισε ότι παρόμοιες προσπάθειες, που έχουν στόχο την προαγωγή της Ασφαλούς Οδήγησης και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, θα έχουν πάντα τη στήριξη της υπηρεσίας του. Επίσης η όλη εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον τοπικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδος, στον οποίο παραχώρησαν συνέντευξη ο κ. Κ. Κωσταρέλος, Υπεύθυνος του Κέντρου Δραστηριότητας της Λαμίας και ο κ. Λ . Πετρουγάκης, Τεχνικός Ασφάλειας της εταιρίας. Στη συνέντευξη, αναπτύχθηκαν η πρωτοβουλία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ για την εκπαίδευση της Αμυντικής Οδήγησης και οι στόχοι της εταιρείας για την οδική ασφάλεια και την Ασφάλεια Εργασίας γενικότερα. Το ρεπορτάζ από το σεμινάριο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ του Σαββάτου 23/09.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, το ενδιαφέρον του ακροατηρίου ήταν μεγάλο και δημιουργήθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ εισηγητή και συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αμυντικής Οδήγησης συνεχίζεται το Σάββατο 30/09 με επόμενους σταθμούς στις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Δωδεκανήσου, με σεμινάρια Αμυντικής Οδήγησης στον Πύργο Ηλείας και την Κω.