Νέα & Ανακοινώσεις

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

4 Απριλίου 2012

Στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΤΙΤΑΝΑ στους άξονες:

·         υγιεινής και ασφάλειας,

·         προστασίας περιβάλλοντος και

·         κοινωνικής ευθύνης,

πραγματοποιήθηκαν στις 04 & 05/04/2012, δυο δίωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια στις εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, με θέμα «Ασφάλεια στο Σπίτι».

 

Την πρώτη ημέρα στο 1ο Δημοτικό ο εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν ο Τεχνικός Ασφαλείας του Εργοστασίου Νέας Ευκαρπίας κ. Α. Κυριακόπουλος με την υποστήριξη του Τεχνικού Ασφαλείας της INTERBETON Θεσσαλονίκης κ. Α. Τόση, ενώ την εκπαίδευση παρακολούθησαν το σύνολο των μαθητών και δασκάλων που αποτελούνται από περίπου 250 άτομα.

 

Τη δεύτερη ημέρα στο 2ο Δημοτικό σχολείο εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν ο Τεχνικός Ασφάλειας INTERBETON Θεσσαλονίκης κ. Α. Τόσης με την υποστήριξη του κ. Ι. Καραμιχάλη, την οποία παρακολούθησαν το σύνολο των μαθητών και δασκάλων, δηλαδή περίπου 170 άτομα.

 

Η παρουσίαση αφορούσε τους πιο συχνούς κινδύνους σε οικιακό περιβάλλον, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης και πρόληψης συμβάντων εξαιτίας των κινδύνων αυτών. Επίσης μέσα από εύστοχες ταινίες και φωτογραφίες παρουσιάζονται στην πράξη απλοί τρόποι πρόληψης και εντοπισμού των κινδύνων στο σπίτι.

 

Σε όλα τα παιδιά δόθηκε το εγχειρίδιο του ΤΙΤΑΝΑ για την ασφάλεια στο σπίτι, καθώς και αναμνηστικό δώρο.