Νέα & Ανακοινώσεις

Ανθεκτικότητα κατασκευών και καινοτόμα σκυροδέματα

6 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εσπερίδα που διοργάνωσε η INTERBETON Δομικά Υλικά Α.Ε. στη Ζάκυνθο, με θέμα «Καινοτόμα Σκυροδέματα για Κατασκευές Υψηλής Ανθεκτικότητας» Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του Τεχνικού και Κατασκευαστικού κλάδου, αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον για την ανθεκτικότητα και ποιότητα στην κατασκευή αλλά και για τα καινοτόμα προϊόντα της INTERBETON.

Εκ μέρους της INTERBETON απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Περιφέρειας Έτοιμου Σκυροδέματος Δυτικής Ελλάδος κ. Σωκράτης Σπυράτος και ο  Υπεύθυνος Τομέα Σκυροδέματος Ζακύνθου της INTERBETON Α.Ε. κ. Θρασύβουλος Καραπιπέρης.
 
Θέματα ανθεκτικότητας κατασκευών και σωστές τεχνικές κατασκευής ανέλυσε η Αναπληρώτρια Διασφάλισης Ποιότητας και Σχεδιασμού Νέων Προϊόντων του Κλάδου Έτοιμου Σκυροδέματος της INTERBETON Μάρθα Κατσάκου, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ,  η οποία παρουσίασε μαζί με τον με τον κ. Γρηγόρη Νικήτα, Υπεύθυνο Marketing της εταιρίας,  καινοτόμα προϊόντα προστιθέμενης αξίας που συμβάλλουν στην ανθεκτικότητα των σύγχρονων κατασκευών.
 
 
Ακολούθησε συζήτηση για τα καινοτόμα προϊόντα της INTERBETON αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρουν στα πεδία εφαρμογής τους, όπου φάνηκε η προτίμηση των συμμετεχόντων για τυποποιημένες, αξιόπιστες λύσεις. Η εκδήλωση επιβεβαίωσε τον ηγετικό ρόλο της ΙΔΥ στην αγορά της Ζακύνθου και τους ισχυρούς δεσμούς της με τον τεχνικό κόσμο της περιοχής.