Νέα & Ανακοινώσεις

Ανθεκτικότητα κατασκευών και καινοτόμα σκυροδέματα

21 Ιουλίου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εσπερίδα που διοργάνωσε η ΙINTERBETON Δομικά Υλικά Α.Ε. στα Ιωάννινα, με θέμα «Καινοτόμα Σκυροδέματα για Κατασκευές Υψηλής Ανθεκτικότητας» Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του Τεχνικού και Κατασκευαστικού κλάδου, αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον για την ανθεκτικότητα και ποιότητα στην κατασκευή αλλά και για τα καινοτόμα προϊόντα της ΙINTERBETON.

Εκ μέρους της INTERBETON απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Περιφέρειας Έτοιμου Σκυροδέματος Δυτικής Ελλάδος κ. Σωκράτης Σπυράτος και ο  Υπεύθυνος Τομέα Σκυροδέματος Ιωαννίνων της  INTERBETON κ. Λεόντιος Μητρονίκας. 

Θέματα ανθεκτικότητας κατασκευών και σωστές τεχνικά πρακτικές κατασκευής ανέλυσε ο  Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας και Σχεδιασμού Νέων Προϊόντων του Κλάδου Έτοιμου Σκυροδέματος κ. Κώστας Γεωργίου, Διπλ. Πολ. Μηχανικός, μέλος της συντακτικής επιτροπής ΚΤΣ-97 και της ομάδας εργασίας ΕΛΟΤ για τη σύνταξη του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 206-1.    
Τα καινοτόμα προϊόντα προστιθέμενης αξίας της ΙINTERBETON παρουσίασαν η Αναπληρώτρια Διασφάλισης Ποιότητας και Σχεδιασμού Νέων Προϊόντων του Κλάδου Έτοιμου Σκυροδέματος κυρία Μάρθα Κατσάκου μαζί με τον υπεύθυνο Marketing των Κλάδων Αδρανών και Έτοιμου Σκυροδέματος κ. Γρηγόρη Νικήτα.
Ακολούθησε συζήτηση για τα καινοτόμα προϊόντα της ΙINTERBETON, αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρουν στα πεδία εφαρμογής τους, όπου φάνηκε η προτίμηση των συμμετεχόντων για τυποποιημένες, αξιόπιστες λύσεις. Η εκδήλωση επιβεβαίωσε τον ηγετικό ρόλο της ΙΔΥ στην αγορά των Ιωαννίνων και τους δεσμούς της με τον τεχνικό κόσμο της περιοχής.